vc-header-02

Home > Nieuws & Artikelen

LET OP: belangrijke lesrooster wijziging per 1 september 2013

Zie pagina Rooster en openingstijden voor meer informatie.

Verslag deelname RINGS Vechtsportgala Amstelveen 26 mei 2012

Zaterdag 26 mei 2012 heeft RINGS het jaarlijkse vechtsportgala in de Emergohal te Amstelveen “Luctor Et Emergo”georganiseerd. Een week van te voren waren er al geen kaarten meer verkrijgbaar, het was volledig uitverkocht.
Van ons Vechtsportcentrum deden er twee vechters mee, Daniël van Driel (70 kg) en Max Frijsteen (90 kg).
De sinds kort in onze sportschool trainende Kevin van Heeckeren deed ook mee (85 kg) maar vocht zijn partij onder de naam van zijn vorige trainer Oscar van der Veen.

De Emergohal zat stampvol en het was erg warm weer, het werd voor iedereen zweten. Vanuit onze hoek en van Kevin en Oscar van der Veen, was een grote schare publiek meegekomen. En dat was te merken! Heerlijk zoals zij zich lieten horen. Bedankt daarvoor!

Daniël van Driel vocht een kickbokspartij over 3 ronden van 1,5 minuut tegen Wim van de Vinne (Tabonon Gym, Zwolle). Beide vechters knokten fel maar sportief en beheerst. Daniël begon aanvankelijk wat gehaast maar herstelde zich goed door naar zijn begeleiders te luisteren en maakte weloverwogen doeltreffende combinaties. De conditie van de beide vechters was goed. Mede daardoor was het een mooie partij om naar te kijken. Een dolblije Daniël won op deze match terecht op punten.

Daniel van Driel in actie  Daniel van Driel winnaar met coaches Wout en Gerrie

Max Frijsteen vocht voor het eerst een nieuwelingenpartij MMA (Mixed Martial Arts) afgesloten over 2 ronden van 3 minuten, tegen Serhan Toz (M Sports, Alkmaar). Beide ronden werden volledig uitgevochten. En geknokt werd er, door beide vechters. Max probeerde vanuit staande positie zijn tegenstander te trappen. Hij werd echter steeds naar de grond gewerkt door Serhan, die de trappen goed wist over te nemen. Het was een spannende en gedreven partij om naar te kijken. Ondanks de dappere houding van Max, verloor hij op “8 tellen”. Die 8 tellen kreeg hij terecht, na een flinke stoot op zijn hoofd die de Emergohal in zijn ogen 180 graden liet draaien.

Max Frijsteen in MMA partij

Kevin van Heeckeren vocht een C-klasse partij van 3 x 2 minuten, zoals gezegd onder naam van Oscar van der Veen, tegen Karim Makdan (Ringfighters Gym, Uithoorn). Karim Makdan hadden wij al een keer ontmoet in de ring tegen onze vechter Remco Winkel. Toen liet hij zien een taaie en gedreven vechter te zijn. Dat bleek nu ook weer. Karim bleef aanvallend en zelfverzekerd. Hij stuitte telkens op tegenaanvallen van Kevin, die tot en met de 2e ronde tegendruk bleef geven. Hij maakte het Makdan flink moeilijk met zijn stoten. Helaas blesseerde Kevin zijn duim (vermoedelijk een breuk) waardoor hij niet voor 100% kon doorknokken zoals hij wenste. Wel heeft hij de 3e ronde uitgevochten, maar verloor op punten.

Keven van Heeckeren in actie

In de zaal en in de kleedkamers was de sfeer geweldig. Kortom we kijken terug op een geslaagd en sportief evenement, met weer een pluim voor RINGS.

Wout & Gerrie Kist

Meer artikelen...
Vechtsportcentrum Wout Kist op mijnalbumVechtsportcentrum Wout Kist op YouTubefacebook_logo

Openingstijden

DagTijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 19.15 - 22.00
Woensdag 15.45 - 18.00
19.15 - 21.00
Donderdag 18.45 - 21.30
Vrijdag 18.00 - 21.00
Zaterdag 10.45 - 12.30
We hebben 26 gasten online

calibris-bord-medium