vc-header-02

Home > Nieuws & Artikelen

BEUSICHEM - Maandagavond 5 juli jongstleden werd door grootmeester Milco Lambrecht een Nunchaku-do training verzorgd in Dojo 2 van het Vechtsportcentrum Wout Kist te Beusichem.
Ruim 20 deelnemers die zich ruim van te voren daarvoor hadden opgegeven konden ervaren hoe moeilijk het is om met dit Japanse wapen te vechten. Ook ervaarden zij dat deze sport behalve behendigheid conditioneel zwaar is.

nunchaku-do-training_milco-lambrecht_3
nunchaku-do-training_milco-lambrecht_1
nunchaku-do-training_milco-lambrecht_2
<< 1/3 >>

Er werd met wettelijk goedgekeurde kunststof veiligheidsnunchaku's getraind.

Milco Lambrecht is de oprichter van de bij de NOC/NSF aangesloten Stichting Nunchaku Nederland en geeft al tientallen jaren les in deze boeiende Oosterse vechtsport die bekendheid kreeg in de 70'er jaren door de legendarische Bruce Lee.

Ieder geval was het een geslaagde en motiverende kennismakingsles, die zeker voor een aantal deelnemers vervolg zal hebben...

Dinsdag 22 juni jongstleden maakten 16 brugklassen van de Lek & Linge in Culemborg kennis met een lesje Oosterse Vechtsport. Deze werd geheel verzorgd door het Vechtsportcentrum Wout Kist.

oostersevechtsport-seminair-lek-en-lingeDe 400 leerlingen konden ervaren wat zo'n les vergt van je conditie. 
Behalve dat er kennis werd gemaakt met een paar vechttechnieken werd er aandacht besteed aan de dojo-discipline en het respect naar elkaar.

mijnalbum-icon

Meer artikelen...
Vechtsportcentrum Wout Kist op mijnalbumVechtsportcentrum Wout Kist op YouTubefacebook_logo

Openingstijden

DagTijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 19.15 - 22.00
Woensdag 15.45 - 18.00
19.15 - 21.00
Donderdag 18.45 - 21.30
Vrijdag 18.00 - 21.00
Zaterdag 10.45 - 12.30
We hebben 26 gasten online

calibris-bord-medium