vc-header-02

Home > Sporten > Veteranen Vechtsport

Tijdens de veteranenles worden diverse vechtsport disciplines, gedoseerd en verantwoord beoefend. De les wordt telkens afgestemd op de individuele vraag van de deelnemer(s). Er zal om die reden ook in groepjes getraind kunnen worden. Ook een op de persoon afgestemde krachttraining in het naast de dojo gelegen krachthonk is tijdens deze les mogelijk.

Omdat ouderen nu eenmaal blessuregevoeliger zijn en zij een andere invulling van een verantwoorde training vragen, willen wij een vechtsportles voor deze steeds groter wordende doelgroep aanbieden. De training is minder prestatiegericht, maar zeker geschikt voor het onderhouden en/of opbouwen van de conditie en vechttechnieken.

Veteranen zullen in de meeste gevallen ouderen zijn met een vechtsportachtergrond. Maar geen vechtsportachtergrond hoeft geen beletsel te zijn om toch mee te doen, want: “een mens is nooit te oud om te leren” en dat geld ook voor onze sport!

Hoe oud (of jong) moet je zijn om mee te mogen doen met Veteranenvechtsport? We hebben dit uur met opzet geen “40+ uur” genoemd, omdat mensen die net een paar jaar jonger zijn dan niet mee zouden mogen doen. “Je bent zou oud als je jezelf voelt” zegt met wel. Dat kan dus op twee manieren uitgelegd worden. Om die reden zullen wij steeds individueel beoordelen of een deelnemer in deze groep valt en mee mag doen.

Tijdens de Veteranenles is het voor overige leden, of toeschouwers niet toegestaan zonder toestemming aanwezig te zijn in Dojo 2 of het krachthonk.

Voor aanmelding of informatie, kan men gebruik maken van het contactformulier op deze website, of persoonlijk in het Vechtsportcentrum met een van ons.

Gerrie & Wout

Vechtsportcentrum Wout Kist op mijnalbumVechtsportcentrum Wout Kist op YouTubefacebook_logo

Openingstijden

DagTijd
Maandag Gesloten
Dinsdag 19.15 - 22.00
Woensdag 15.45 - 18.00
19.15 - 21.00
Donderdag 18.45 - 21.30
Vrijdag 18.00 - 21.00
Zaterdag 10.45 - 12.30
We hebben 26 gasten online

calibris-bord-medium